Taxer is echt beter!

 

Een simpele oplossing met bewezen resultaat

Taxer biedt een simpele oplossing met bewezen resultaat voor een lastig op te lossen probleem. Al jarenlang wordt er nagedacht over de manier waarop het zogenaamde doelgroepenvervoer kan worden verbeterd. Alle gedachten blijven daarbij gaan naar een betere controle en toezicht van de vervoerders. Met bijvoorbeeld steeds striktere contracten en zwaardere boeteregelingen. En allemaal zonder enig resultaat. Ondertussen vinden gemeenten de matige kwaliteit vaak niet zo'n probleem. Want als het taxivervoer daardoor minder wordt gebruikt, kost het de gemeente allemaal ook minder!

Dat doet wat ons betreft geen enkel recht aan de verplichtingen die een gemeente heeft richting haar inwoners! Daarom is het tijd voor Taxer! Hieronder vind je 10 redenen om te kiezen voor Taxer:

1. Wij doen het met lokale ondernemers

Wij werken met lokale taxibedrijven. Dat zijn bedrijven die bij jou in de buurt zijn gevestigd en die werken met chauffeurs die bij jou in de buurt wonen. Misschien ken je ze zelfs wel!

2. Wij werken sámen met onze vervoerders

Onze relatie met taxibedrijven is echt heel anders. Wij werken namelijk samen en geven niet alleen maar opdrachten die zijn bedoeld om het vervoer goedkoper te maken!

3. Samen staan we sterk

Zowel naar gemeenten als naar vervoerders! Het is de hoogste tijd dat er in het taxivervoer voor doelgroepen weer eens geluisterd wordt naar klanten. Wij zijn geen pakketjes. Wij zijn niet allemaal hetzelfde. Wij willen service en graag de komende jaren dezelfde chauffeur!

4. Wij gaan voor langdurige vervoeroplossingen

Als het bevalt, waarom zouden we dan niet gewoon heel lang samenwerken? Niet meer elke twee jaar een nieuwe vervoerder, een nieuwe chauffeur, een nieuw systeem! Gewoon goed vervoer, en net zo lang als het goed gaat.

5. Kwaliteit kan echt, ook in taxivervoer!

Het wordt door ons bewezen. Langdurige samenwerking levert kwaliteit in het vervoer. Gewoon weer die oude vertrouwde chauffeur, die alleen een keer een nieuwe auto krijgt. Dat is pas vertrouwd, dat voelt pas veilig!

6. Taxer kost jou niets!

Taxer kost je helemaal niets. Meer informatie over hoe dat werkt lees je bij de veelgestelde vragen.

7. Ervaren mensen achter Taxer

De mensen achter Taxer zijn zeer ervaren in het aansturen en beheren van collectief- en doelgroepenvervoer. Hun ervaringen hebben er dan ook toe bijgedragen dat Taxer is opgericht. Vooral vanuit de visie dat de klant weer centraal zou moeten staan in het nederlandse taxivervoer.

8. Voor alle soorten taxivervoer

Taxer kent geen grenzen en biedt oplossingen aan ménsen. Doelgroepenvervoer kenmerkt zich door de relatief korte reisafstanden. Juist door de verschillende 'soorten' vervoersbehoeften onder te brengen bij lokale vervoerders wordt veel gewonnen aan efficiëntie en effectiviteit. Met als resultaat een tevreden vervoerder die weer zijn best doet voor zijn klant!

9. Op alle plaatsen in Nederland

Taxer biedt een oplossing vanuit landelijk geldende wetgeving. Die daarmee op exact dezelfde wijze geldt in alle gemeenten in Nederland. En die dus oplossingen overal in Nederland mogelijk maakt.

10. Afgestemd op jouw behoeften!

Taxer biedt de mogelijkheid om taxivervoer te gebruiken dat is afgestemd op jouw behoeften. En niet op de behoeften van de 'grootste gemene deler'. Dat is meer dan ooit actueel omdat gemeenten namelijk verplicht zijn om 'passende' oplossingen aan te bieden. Ofwel ondersteuning die is afgestemd op persoonlijke behoeften. Jouw persoonlijke behoeften!