Taxer is echt beter!

 

Taxer biedt een simpele oplossing met bewezen resultaat voor een kennelijk lastig op te lossen probleem. Al jarenlang wordt er namelijk nagedacht over de manier waarop het 'doelgroepenvervoer' kan worden verbeterd. Alle gedachten blijven daarbij gaan naar een betere controle en toezicht van de vervoerders. Met bijvoorbeeld steeds striktere contracten en zwaardere boeteregelingen. En allemaal zonder enig resultaat. Ondertussen vinden gemeenten de matige kwaliteit vaak niet zo'n probleem. Want als het vervoer daardoor minder wordt gebruikt, kost het de gemeente ook minder!
 
Dat doet wat ons betreft geen enkel recht aan de verplichtingen die een gemeente heeft richting haar inwoners! Daarom is het tijd voor de Taxer-Mobiliteitspas! Hieronder vind je 10 redenen om daarvoor te kiezen:
 
1. Wij werken samen met lokale aanbieders

Wij werken samen met lokale mobiliteitsaanbieders, waaronder taxibedrijven. Die komen uit de buurt en werken met mensen die ook in de buurt wonen. Misschien zijn het zelfs wel bekenden!

2. Wij werken sámen met onze aanbieders

Onze relatie met de saanbieders is echt heel anders. Wij werken namelijk samen en geven niet alleen maar opdrachten die vooral zijn bedoeld om het steeds maar goedkoper te maken!

3. Samen staan we sterk

Voor reizigers in het doelgroepenvervoer is het de hoogste tijd dat er ook eens naar hen geluisterd wordt. Er wordt door gemeenten en adviseurs maar gepraat en onderzocht. Maar gebruikers worden daar nauwelijks bij betrokken. Laat staan dat zij invloed hebben.

4. Wij gaan voor langdurige vervoeroplossingen

Als het bevalt, waarom zouden we dan niet gewoon heel lang met dezelfde aanbieders samenwerken? Niet meer elke twee jaar een Europese-aanbesteding met nieuwe vervoerders, nieuwe chauffeurs en nieuwe routes! Gewoon goede, duurzame en lokaal georganiseerde mobiliteitsoplossingen.

5. Kwaliteit kan echt, ook in taxivervoer!

Het is al lang bewezen. Langdurige samenwerking met lokale aanbieders leidt tot meer kwaliteit in het vervoer.

6. De Taxer-Mobiliteitspas kost niets!

De Taxer-Mobiliteitspas kost helemaal niets. Alleen het gebruikte vervoer wordt in rekening gebracht, maar dat wordt vervolgens, bijvoorbeeld voor leerlingenvervoer, weer vergoed door de gemeente. Voor meer informatie neem je contact met ons op via onze contactpagina.

7. Ervaren mensen van Taxer

De mensen die werken bij Taxer zijn zeer ervaren in het aansturen en beheren van zogenaamd collectief- en/of doelgroepenvervoer. Hun ervaringen hebben er dan ook toe bijgedragen dat Taxer is gestart met de Mobiliteitspas voor doelgroepen.

8. Voor alle soorten vervoersoplossingen

Met de Taxer-Mobiliteitspas zijn er geen grenzen meer, maar worden alle beschikbare vervoersoplossingen letterlijk toegankelijk.

9. In elke gemeente in Nederland mogelijk

De Taxer-Mobiliteitspas biedt een oplossing die gebaseerd is op landelijke wetgeving en die dus overal in Nederland bruikbaar is.

10. Afgestemd op individuele behoeften!

De Taxer-Mobiliteitspas biedt de mogelijkheid om vervoer te gebruiken dat is afgestemd op jouw behoeften en niet op de behoeften van de 'grootste gemene deler'. De pas geeft toegang tot een aanbod dat is afgestemd op persoonlijke behoeften!