Meld je snel en eenvoudig aan!

 

Kies met het Taxer-abonnement zelf het best passende vervoer!

Vaak regelt de gemeente het leerlingen- en Wmo-vervoer. Maar steeds meer gemeenten gaan over tot het verstrekken van persoonlijke vergoedingen. Taxer biedt in abonnementsvorm passende vervoersoplossingen, die je betaalt met je van de gemeente of instelling ontvangen budget. Ook kan het zijn dat je juist zelf het initiatief neemt om meer grip op het vervoer te krijgen. Omdat je het bijvoorbeeld niet meer wilt overlaten aan de toevallige uitkomsten van een aanbesteding. Kies voor het mobiliteitsaanbod van Taxer: vertrouwd en veilig, zolang als dat nodig is. Lees hier waarom je kiest voor Taxer!
 

Meld je vandaag nog aan!

Weet je genoeg en wil je je vervoer via Taxer gaan regelen? Neem dan vandaag nog contact op. Kies daarvoor één van de manieren die zijn aangegeven op onze contactpagina. We plannen met iedereen altijd een telefonisch intake-gesprek waarin we uitleggen hoe een en ander verder in zijn werk gaat en waarin we je gegevens registreren.
 

Het kost je niets!

Je vervoer regelen via Taxer kost je niets. De gemeente of instelling vergoedt de vervoerskosten. Bedenk vast of je meer mensen kunt bereiken voor wie Taxer een oplossing kan bieden! Dan kunnen we snel het meest uitgebreide mobiliteitsaanbod regelen!